Fagkritisk Front havde sit eget trykkeri og forlag Fagtryk, der også havde til huse i Fronthuset. Fagtryk fungerede som andre fronthusgrupper på frivillig arbejdskraft. Trykkeriet havde en ansat trykker.
Formålet var at få dækket det behov, der var i Fronten for at få mangfoldiggjort fagkritisk tekster i form af arbejdspapirer til brug universitetspolitiske-, undervisnings-, skolings-, kvindepoliske-, kulturpolitiske- , og andre politiske sammenhænge, som også strakte sig ud over universitetets rammer.
Fagtryks udgivelsespolitik afspejlede i sit indhold fagkritikkens historie og udvikling i Århus, specielt i Fagkritisk Front. Det betød i store træk en udvikling fra et forsøg på at opbygge en kritisk teoretisk forståelse af det kapitalistisk samfund gennem skoling i kritikken af den politiske økonomi. Herfra gik man så videre til en kollektiv beskæftigen sig med konkrete problemstillinger ud fra en politiske forståelse.
Centrale områder i udgivelserne var Kvindekamp og kvindeorganisering, Arbejdsmarkedsforhold, Lærebogsmaterialer, Studenterbevægelse og -politik, Kulturpolitik og Social-og sundhedsstof.
Forlaget skulle drives, så det rent økonomisk kunne hvile i sig selv.
(- der er meget mere om Fagtryk og Trykkeriet i flere af Fagkritisk Frontblad)
Fagtrykaktivisterne i 1977